Background Image Glaszetter website
Gratis Offertes?
Prijzen vergelijken loont! Vraag tot 6 offertes bij glaszetters op

Subsidie dubbel glas

Waarschijnlijk heeft u wel eens verhalen gehoord van iemand die subsidie heeft ontvangen door het laten zetten van dubbele beglazing. Om concreet de mogelijkheden in te zien raden wij deze website van de Rijksoverheid aan: www.energiesubsidiewijzer.nl.

Hier ziet u welke subsidies er allemaal mogelijk zijn en is tevens te zien wat de voorwaarden zijn. Door uw woonplaats te selecteren komt een hele lijst met mogelijkheden tot subsidie en leningen in uw gemeente te voorschijn.

Op deze website vindt u ook meer informatie: www.dubbelglas-subsidie.nl

Investering wordt aantrekkelijker

Heeft u recht op subsidie bij het plaatsen van dubbel glas? Na alles nog een keer gecontroleerd te hebben en eventueel nagevraagd bij de gemeente kan het traject gestart worden met een glaszetter die het dubbel glas gaat plaatsen. Om in contact te komen met meerdere glaszetbedrijven kunt u het beste gratis offertes opvragen om te achterhalen wat de prijzen in uw regio ongeveer zijn.

Exacte kosten weten?

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij glaszetters in uw regio en vergelijk het aanbod. Door te kiezen voor de beste deal kunt u besparen op de kosten die u moet maken.