Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glas-feitjes.nl Onafhankelijk advies over verschillende glassoorten!
Glas-feitjes.nl

HR++ glas prijzen

Hoge stookkosten zijn vaak te wijten aan slechte isolatie. Door uw woning goed te isoleren, kunt u geld besparen en kunt u het energielabel van uw woning bovendien verhogen. Zo bespaart u niet alleen direct op stookkosten, maar doet u ook een investering voor de langere termijn. Een woning met een hoger energielabel zal immers meer opleveren bij een eventuele verkoop. Op welke prijzen kunt u ongeveer rekenen en hoe beslist u met welke glaszetter u in zee gaat?

Wat is HR++ glas?

HR staat voor Hoog Rendement. HR glas is in principe te vergelijken met dubbelglas. Het verschil is echter dat de coating en de spouw gevuld is met edelgas (argon of krypton), in plaats van met droge lucht. HR++ glas is dubbelglas met coating, argon vulling en een extra brede spouw ten opzichte van HR glas en HR+ glas. Hierdoor wordt het verlies van warmte beperkt en is de woning aanzienlijk beter geïsoleerd. Dit zorgt er weer voor dat u minder hoeft te stoken en dus geld overhoudt op uw jaarlijkse energierekening.

De prijzen zijn afhankelijk van de dikte van het glas. De dunste optie (4 millimeter) is al verkrijgbaar vanaf €30,- per vierkante meter. De dikste glazen zullen tussen de €80,- en €100,- per vierkante meter kosten. Hoe dikker de glazen, hoe beter de isolatie en des te groter de besparing.

Extra eigenschappen

Dit glas kan tevens vervaardigd worden met extra eigenschappen zoals zonwering, brandwering, geluidswering en letselwering. HR++ glas kan zelfs zelfreinigend worden aangeboden. Deze extra eigenschappen kosten natuurlijk ook meer en zijn niet in alle gevallen even nuttig. Staat er bijvoorbeeld nooit zon op uw ramen, dan is zonwerend glas zonde van uw geld.

Exacte kosten weten?

Vraag offertes op bij glaszetters in uw regio en vergelijk het aanbod. Door te kiezen voor de beste deal kunt u besparen op de kosten die u moet maken.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van glaszetters actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters