Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glas-feitjes.nl Onafhankelijk advies over verschillende glassoorten!
Glas-feitjes.nl

Glasservice

Een glasservice staat klaar wanneer u op zoekt gaat naar enkel glas, isolatieglas, veiligheidsglas of te maken heeft met glasschade. U loopt zo geen risico op het verkeerd plaatsen van het glas. Door de ervaring van de glaszetter kan deze schade voorkomen worden.

Natuurlijk hoort de adviserende rol ook bij het bieden van een glasservice. Heeft u nog twijfels over de keuze van glas. Geef duidelijk aan wat uw situatie is en de wensen die hierbij horen. De glaszetter kan u dan prima verder helpen.

Wat kunt u verwachten van een glasservice

Iedere glaszetter biedt andere diensten aan. Soms zijn er online winkels waar u alleen glas kunt bestellen. Deze vallen bij ons niet onder de noemer glasservice. Een glasservice moet zijn naam verdienen door goede service te bieden en ook een totaalpakket aan te bieden. Dit begint met goed advies, juiste afhandeling van de bestelling en het plaatsen van de gevraagde ramen.

Kosten

De totale kosten van een glasservice zullen bepaald worden door zowel het materiaal als het uurloon van de glaszetter. Een glaszettersbedrijf kan vaak tegen goede prijzen het glas inkopen. Wat zijn de prijzen dan voor bijvoorbeeld dubbel glas? Hierbij is er weer keuze tussen dubbel glas, HR, HR+ en HR++. Afhankelijk van uw keuze en het raamoppervlak, zal de prijs voor het materiaal benoemd kunnen worden.

Naast het materiaal rekent de glasservice ook een uurloon voor het plaatsen van het glas. Het uurloon ligt gemiddeld op zo een €35,- tot €55,-. Vraag vooraf naar het totale kostenplaatje, om achteraf niet voor verassingen te komen.

Exacte kosten weten?

Vraag offertes op bij glaszetters in uw regio en vergelijk het aanbod. Door te kiezen voor de beste deal kunt u besparen op de kosten die u moet maken.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van glaszetters actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters